www.vgkomunalac.hr koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti

Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Slažem se

Ustroj

 

 

POSLOVNA JEDINICA GRAĐENJE
Temeljna funkcija ove poslovne jedinice je održavanje mreže lokalnih cesta sa pripadajućom infrastrukturom u cilju održanja potrebnih uvjeta za sigurno i pouzdano odvijanje cestovnog prometa u svim uvjetima.
Ciljevi ove poslovne jedinice jesu: osiguranje zakonom propisanih uvjeta na cestovnoj mreži, racionalno trošenje raspoloživih materijalnih sredstava za održavanje cesta, podizanje standarda održavanja cesta na višu razinu i dostizanje europskih standarda u održavanju cesta.

POSLOVNA JEDINICA MEHANIZACIJA I ODRŽAVANJE
Osnovna funkcija ove poslovne jedinice je održavanje tehničkih sredstava u ispravnom stanju.
Ciljevi ove poslovne jedinice jesu: povećanje tehničke ispravnosti vozila i radnih strojeva, racionalizacija troškova održavanja i povećanje pouzdanosti voznog parka planiranjem redovnog servisiranja i ostalih mjera preventivnog održavanja.

POSLOVNA JEDINICA ODRŽAVANJE JAVNIH ZELENIH POVRŠINA
Velika Gorica ima brojne uređene zelene površine, koje su postale svojevrsni zaštitni znak Grada. Osnovna funkcija ove poslovne jedinice je održavanje postojećih i kultiviranje novih zelenih površina.
Ciljevi ove poslovne jedinice jesu: uređenjem zelenih površina i njihovim stalnim održavanjem, stvoriti kod građana i posjetitelja Grada ugodan doživljaj, održati postignute visoke ocjene u održavanju zelenih površina, povećanjem zelenih površina stimulirati građane da svojim ponašanjem i uređenjem vlastitih površina daju doprinos urbanom izgledu Grada.

 

SLUŽBA PRUŽANJA USLUGA

USLUŽNA JEDINICA GROBLJA
Uslužna jedinica Groblja bavi se pružanjem usluga vezanih za ukop pokojnika.
Polazeći od činjenice kako je ostvarenje ove funkcije povezano s najbolnijim obiteljskim trenucima, nastoji se sve poslove vezane uz posljednji ispraćaj i ukop pokojnika obaviti dostojanstveno i primjereno situaciji.

USLUŽNA JEDINICA PARKIRANJA
Parkiranje automobila u gradovima postao je jedan od posebno izraženih problema. Velika Gorica je uložila znatna materijalna sredstva kako bi se u središtu grada osigurao prostor za parkiranje osobnih automobila. Temeljna funkcija ove poslovne jedinice je osiguranje i održavanje parkirnih prostora i naplata usluge parkiranja.
Temeljni cilj ove uslužne jedinice je pružanje usluge parkiranja u središtu grada, uz naplatu. Naplatom usluge parkiranja nastoji se poboljšati usluga parkiranja i smanjiti prometne gužve, koje su se na tim prostorima javljale prije uvođenje sustava naplate.

USLUŽNA JEDINICA TRŽNICA NA MALO
Osnovna funkcija ove uslužne jedinice je stvaranje potrebnih uvjeta za funkcioniranje tržnice na malo.
Ciljevi ove uslužne jedinice jesu:uređenje prostora na kojem će funkcionirati tržnica na malo, uz osiguranje propisanih zakonskih uvjeta za njezino funkcioniranje; naplata naknade za korištenje usluga tržnica; zadovoljenje potreba stanovništva Grada Velike Gorice za kupovinom i prodajom poljoprivrednih proizvoda na uređenom prostoru; povećanje standarda usluge i približavanje standardima koji se za takve prostore primjenjuju u EU.

VG Komunalac d.o.o.
za obavljanje komunalnih usluga
Ulica kneza Ljudevita Posavskog 45
10410 Velika Gorica
 
Tel: 01 6566 820
Fax: 01 6566 830
 
VG Komunalac d.o.o. (u daljnjem tekstu VG Komunalac) poduzima sve napore kako bi osigurao da informacije i podaci sadržani na ovoj internet stranici budu ispravni. Međutim, VG Komunalac ne može prihvatiti nikakvu odgovornost ili jamstvo da su informacije i podaci koji se ovdje pružaju ažurni, točni i potpuni. To vrijedi i za sve ostale internet stranice vezane pomoću hiperveza. VG Komunalac ne preuzima odgovornost za sadržaj takvih internetskih stranica vezanih pomoću hiperveze. VG Komunalac zadržava pravo izmjene ili dopune informacija ili podataka koje pruža na ovoj stranici bez prethodne najave.