www.vgkomunalac.hr koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti

Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Slažem se

Pravo na pristup informacijama i ponovnu uporabu informacija koje posjeduje, raspolaže ili nadzire VG Komunalac, d.o.o. uređeno je Zakonom o pravu na pristup informacijama (NN 25/13). Zakonom se propisuju i načela prava na pristup, izuzeci od prava na pristup te postupak za ostvarivanje i zaštitu prava na pristup informacijama. Cilj zakona je omogućiti i osigurati informaciju fizičkim i pravnim osobama putem otvorenosti i javnosti djelovanja tijela javne vlasti, sukladno zakonu. Pravo na informaciju ostvaruje se podnošenjem zahtjeva VG Komunalcu.

Ukoliko se zahtjev podnosi pismenim putem potrebno je ispuniti Obrazac zahtjeva za pristup informacijama kojeg možete poslati na adresu:

VG Komunalac d.o.o.
Ulica kneza Ljudevita Posavskog 45
HR-10410 Velika Gorica

na broj faksa: 01/6566 830

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ili donijeti osobno u VG Komunalac d.o.o. radnim danom od 7.30 do 15.30 sati.

Službenik za informiranje:
Andrija Rotim

Za dodatne informacije molimo nazovite službenika za informiranje na broj telefona: 01/6566 844.

Prilikom podnošenja zahtjeva nije potrebno platiti upravnu niti sudsku pristojbu.
VG Komunalac d.o.o. ima pravo na naknadu stvarnih materijalnih troškova koji nastanu pružanjem informacije korisniku prava na pristup informacijama i ponovnu uporabu informacija, kao i na naknadu troškova dostave tražene informacije, koja se naplaćuje sukladno Kriterijima za određivanje visine naknade iz članka 19. stavka 2. Zakona o pravu na pristup informacijama (NN 172/03, 144/10, 37/11 i 77/11), koji su objavljeni u Narodnim novinama broj 38/11.
Navedeni Kriteriji ostaju na snazi do stupanja na snagu kriterija za određivanje visine naknade i načina naplate naknade iz članka 19. stavka 3. Zakona o pravu na pristup informacijama (NN 25/13) koje će propisati Povjerenik za informiranje.

 

 


  Obrazac zahtjeva za pristup informacijama

 Obrazac zahtjeva za ponovnu uporabu informacija

 Odluka o imenovanju službenika za informiranje

 Naputak o načinu ostvarivanja prava na pristup informacijama i uporabu informacija

 Katalog informacija društva VG Komunalac d.o.o.

 Kriteriji za određivanje naknade stvarnih materijalnih troškova i troškova dostave informacije

 

 Godišnje izvješće o provedbi ZPPI za 2017. godinu


VG Komunalac d.o.o.
za obavljanje komunalnih usluga
Ulica kneza Ljudevita Posavskog 45
10410 Velika Gorica
 
Tel: 01 6566 820
Fax: 01 6566 830
 
VG Komunalac d.o.o. (u daljnjem tekstu VG Komunalac) poduzima sve napore kako bi osigurao da informacije i podaci sadržani na ovoj internet stranici budu ispravni. Međutim, VG Komunalac ne može prihvatiti nikakvu odgovornost ili jamstvo da su informacije i podaci koji se ovdje pružaju ažurni, točni i potpuni. To vrijedi i za sve ostale internet stranice vezane pomoću hiperveza. VG Komunalac ne preuzima odgovornost za sadržaj takvih internetskih stranica vezanih pomoću hiperveze. VG Komunalac zadržava pravo izmjene ili dopune informacija ili podataka koje pruža na ovoj stranici bez prethodne najave.