www.vgkomunalac.hr koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti

Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Slažem se

 

Opći akti i odluke

 

 

Opći uvjeti ugovora o korištenju javnih parkirališta s naplatom na području grada Velike Gorice (Službeni glasnik GVG 16/2009)

Odluka o grobljima (Službeni glasnik GVG 1/2013)

Odluka o nerazvrstanim cestama (Službeni glasnik GVG 4/2014)

Odluka o organizaciji, načinu naplate i kontrole parkiranja u Gradu Velikoj Gorici (Službeni glasnik GVG 1/2015)

Odluka o izmjeni i dopuni Odluke o organizaciji načinu naplate i kontrole parkiranja u Gradu Velikoj Gorici (Službeni glasnik GVG 10/2016).

 

 

Klikom na donji link pretražite Službeni glasnik Grada Velike Gorice

http://www.gorica.hr/sluzbeni-glasnik-grada-velike-gorice/

 

VG Komunalac d.o.o.
za obavljanje komunalnih usluga
Ulica kneza Ljudevita Posavskog 45
10410 Velika Gorica
 
Tel: 01 6566 820
Fax: 01 6566 830
 
VG Komunalac d.o.o. (u daljnjem tekstu VG Komunalac) poduzima sve napore kako bi osigurao da informacije i podaci sadržani na ovoj internet stranici budu ispravni. Međutim, VG Komunalac ne može prihvatiti nikakvu odgovornost ili jamstvo da su informacije i podaci koji se ovdje pružaju ažurni, točni i potpuni. To vrijedi i za sve ostale internet stranice vezane pomoću hiperveza. VG Komunalac ne preuzima odgovornost za sadržaj takvih internetskih stranica vezanih pomoću hiperveze. VG Komunalac zadržava pravo izmjene ili dopune informacija ili podataka koje pruža na ovoj stranici bez prethodne najave.