www.vgkomunalac.hr koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti

Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Slažem se

TRŽNICA

 

Osnovna funkcija ove uslužne jedinice je stvaranje potrebnih uvjeta za funkcioniranje tržnice na malo.
Ciljevi ove uslužne jedinice jesu: uređenje prostora na kojem će funkcionirati tržnica na malo, uz osiguranje propisanih zakonskih uvjeta za njezino funkcioniranje; naplata naknade za korištenje usluga tržnica; zadovoljenje potreba stanovništva Grada Velike Gorice za kupovinom i prodajom poljoprivrednih proizvoda na uređenom prostoru; povećanje standarda usluge i približavanje standardima koji se za takve prostore primjenjuju u EU.

INFORMACIJE NA TELEFON: 01 5804 938

VG Komunalac d.o.o.
za obavljanje komunalnih usluga
Ulica kneza Ljudevita Posavskog 45
10410 Velika Gorica
 
Tel: 01 6566 820
Fax: 01 6566 830
 
VG Komunalac d.o.o. (u daljnjem tekstu VG Komunalac) poduzima sve napore kako bi osigurao da informacije i podaci sadržani na ovoj internet stranici budu ispravni. Međutim, VG Komunalac ne može prihvatiti nikakvu odgovornost ili jamstvo da su informacije i podaci koji se ovdje pružaju ažurni, točni i potpuni. To vrijedi i za sve ostale internet stranice vezane pomoću hiperveza. VG Komunalac ne preuzima odgovornost za sadržaj takvih internetskih stranica vezanih pomoću hiperveze. VG Komunalac zadržava pravo izmjene ili dopune informacija ili podataka koje pruža na ovoj stranici bez prethodne najave.