www.vgkomunalac.hr koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti

Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Slažem se

U tijeku radovi na gradskom bazenu 


VG Komunalac radi na pristupnoj cesti bazenu te pripadajućem parkiralištu

 

Radovi na novom gradskom bazenu, kao i pripadajućoj mu pristupnoj cesti u punom su jeku, a do sada je napravljeno već puno toga. Od strane VG Komunalca, između ostalog, obavljeno je strojno rušenje stare ceste i zelenih površina u veličini od 2.000 m2, a također su napravljeni i podzemni radovi. Postavljeno je 152 m oborinske odvodnje dok je fekalna kanalizacija postavljena u dužini od 184 m. Skoro 300 metara rubnjaka krasit će novu cestu, a od toga 150 metara malih te 120 metara velikih betonskih rubnjaka.

  U petak, 18.svibnja krenulo je postavljanje prvog sloja asfalta na pripadajućem parkingu, a ovog tjedna krenulo se u realizaciju opločenja platoa ispred same zgrade bazena gdje su već postavljeni rubnjaci, a također i vodovodna hidrantska mreža, vodovodni cjevovod, glavni vodovod za sami bazen, fekalna odvodnja i ostali podzemni radovi.

Djelatnici VG Komunalca na novom gradskom bazenu rade punom parom, a kada radovi završe, sveukupno će biti postavljeno oko 2.000 m2 opločnika, preko 2.500 m2 novog asfalta i 4.500 m2 novouređenih zelenih površina. Sve to će krasiti naš novi gradski bazen čije otvorenje Velikogoričani nestrpljivo očekuju.

 

„Gradski bazen najveći je projekt u Velikoj Gorici te ćemo radove obaviti besprijekorno i naravno u zadanim rokovima. Osim toga, bazen je nešto što Velikogoričani već godinama očekuju i izuzetno mi je drago da smo kao Grad krenuli u realizaciju ovog jednog velikog i zahtjevnog projekta. Naši djelatnici svakodnevno ulažu napore kako bi radovi tekli u najboljem redu te naravno bili u skladu s pravilima struke. Nakon završetka, i naši sugrađani će napokon imati mjesto za osvježiti se, a naši najmlađi više neće plaćati škole plivanja u drugim gradovima. Naravno, stvara se i prostor za razne sportske aktivnosti.“ - rekao je Jurica Mihalj, predsjednik Uprave VG Komunalca

VG Komunalac d.o.o.
za obavljanje komunalnih usluga
Ulica kneza Ljudevita Posavskog 45
10410 Velika Gorica
 
Tel: 01 6566 820
Fax: 01 6566 830
 
VG Komunalac d.o.o. (u daljnjem tekstu VG Komunalac) poduzima sve napore kako bi osigurao da informacije i podaci sadržani na ovoj internet stranici budu ispravni. Međutim, VG Komunalac ne može prihvatiti nikakvu odgovornost ili jamstvo da su informacije i podaci koji se ovdje pružaju ažurni, točni i potpuni. To vrijedi i za sve ostale internet stranice vezane pomoću hiperveza. VG Komunalac ne preuzima odgovornost za sadržaj takvih internetskih stranica vezanih pomoću hiperveze. VG Komunalac zadržava pravo izmjene ili dopune informacija ili podataka koje pruža na ovoj stranici bez prethodne najave.