www.vgkomunalac.hr koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti

Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Slažem se

Radovi u Velikoj Mlaki i D. Lomnici 


VG Komunalac izvodi radove na nekoliko lokacija u V. Mlaki i D. Lomnici

 

Radovi u Velikoj Mlaki na nekoliko lokacija u punom su jeku, a radi se o  proširenju i i presvlačenju Smendrovićeve ulice od križanja sa ulicom Kovači kao i samo križanje te dio Smendrovićeve, tj. produžetak koji nije asfaltiran. 

Postojeća ulica proširiti će se za dodatnih 1.5 m te će se na spomenuto proširenje postaviti novi asfalt. Na neasfaltiranom produžetku Smendrovićeve izvoditi će se kompletna izgradnja ceste sa također novim asfaltom. Radi se o ukupnoj dužini ulice od 210 m. 

Također, započeti su radovi na izgradnji pristupne ceste kod Osnovne škole gdje će se školski autobus moći nesmetano prometovati i okretati se, ne ugrožavajući pri tome sigurnost djece i prolaznika.

„Do sada se autobus okretao krećući se u rikverc u dvorištu, što je opasno s obzirom na naše mališane koji ovdje borave i igraju se tijekom odmora. Nakon toga prelazimo na radove na ugibalištu, kako bi roditeljima omogućili da se kratko zaustave i sigurno doprate svoju djecu“, objasnio je Jurica Mihalj, predsjednik Uprave VG Komunalca. 

Navedeno ugibalište graditi će se u neposrednoj blizini škole gdje će se u potpunosti ukloniti postojeći zeleni otok uz nogostup, a na istom mjestu stanovnici i roditelji koji svakodnevno dolaze u Veliku Mlaku po svoje najmlađe, dobiti će sigurno mjesto za zaustaviti se i dopratiti djecu do auta. 

 

 I u Donjoj Lomnici, dugoočekivani radovi na Lukavečkoj ulici privedeni su kraju te su Lomničani dobili ulicu koja je sada zasjala u punom sjaju. Glavna ulica koja prolazi kroz Donju Lomnicu je završena a obnovljeno je ukupno 861 m ceste te su uređene bankine sa obje strane.

Osim Lukavečke u narednim danima očekuje se i početak radova na Miklaušićevoj ulici u D. Lomnici u kojoj će se također obnoviti 500-tinjak metara prometnice. 

 

VG Komunalac d.o.o.
za obavljanje komunalnih usluga
Ulica kneza Ljudevita Posavskog 45
10410 Velika Gorica
 
Tel: 01 6566 820
Fax: 01 6566 830
 
VG Komunalac d.o.o. (u daljnjem tekstu VG Komunalac) poduzima sve napore kako bi osigurao da informacije i podaci sadržani na ovoj internet stranici budu ispravni. Međutim, VG Komunalac ne može prihvatiti nikakvu odgovornost ili jamstvo da su informacije i podaci koji se ovdje pružaju ažurni, točni i potpuni. To vrijedi i za sve ostale internet stranice vezane pomoću hiperveza. VG Komunalac ne preuzima odgovornost za sadržaj takvih internetskih stranica vezanih pomoću hiperveze. VG Komunalac zadržava pravo izmjene ili dopune informacija ili podataka koje pruža na ovoj stranici bez prethodne najave.