www.vgkomunalac.hr koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti

Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Slažem se

Otvoreno klizalište u Velikoj GoriciRadnici VG Komunalca, postavili su klizalište koje je s današnjim
danom otvorilo vrata za sve Velikogoričane

 

 

Radnici VG Komunalca postavili su klizalište koje je ove godine smješteno na novoj lokaciji - iza Pučkog otvorenog učilišta. Klizalište je dimenzija 20x15, a na raspolaganju je svim uzrastima. Građani Velike Gorice ujedno mogu iznajmiti oko 120 pari klizaljki, a klizalište će za građanstvo radnim danom biti otvoreno od 16 do 22 sata.

 „I ove smo godine osigurali klizalište za sve Velikogoričane kako bi mogli uživati na ledu u ovo blagdansko doba. Također, za svu djecu vrtićke dobi, organizirali smo i školu klizanja koja će počinjati u jutarnjim satima, a trajati će do 15 sati. Drago nam je da su Velikogoričani sjajno prihvatili klizalište prijašnjih godina te ga iskoristili do maksimuma, a upravo zato smo odlučili i ove godine ponoviti taj projekt - misleći naravno, prije svega na naše najmlađe koji su ovo klizalište dočekali s posebnom radošću“. - kaže Dragan Perić, predsjednik Uprave VG Komunalca.

 I veliki i mali klizati mogu po povoljnim cijenama, naime najam klizaljki i klizanja stoji 20 kuna, a ukoliko netko ima svoje klizaljke, samo klizanje plaća 15 kn.  Kako vikendom nema škole klizanja klizalište će za sve biti otvoreno od 9-22 sata.  Radno vrijeme klizališta na Božić, na blagdan Sv.Stjepana, Novu godinu i blagdan Sveta tri kralja bit će od 14 do 22 sata. 

VG Komunalac d.o.o.
za obavljanje komunalnih usluga
Ulica kneza Ljudevita Posavskog 45
10410 Velika Gorica
 
Tel: 01 6566 820
Fax: 01 6566 830
 
VG Komunalac d.o.o. (u daljnjem tekstu VG Komunalac) poduzima sve napore kako bi osigurao da informacije i podaci sadržani na ovoj internet stranici budu ispravni. Međutim, VG Komunalac ne može prihvatiti nikakvu odgovornost ili jamstvo da su informacije i podaci koji se ovdje pružaju ažurni, točni i potpuni. To vrijedi i za sve ostale internet stranice vezane pomoću hiperveza. VG Komunalac ne preuzima odgovornost za sadržaj takvih internetskih stranica vezanih pomoću hiperveze. VG Komunalac zadržava pravo izmjene ili dopune informacija ili podataka koje pruža na ovoj stranici bez prethodne najave.