www.vgkomunalac.hr koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti

Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Slažem se

Sv. Nikola u VG KomunalcuU VG Komunalcu drugu godinu zaredom dočekan je SV. Nikola 

 

 

VG Komunalac i ove je godine za djecu svojih zaposlenika u starosti do 15 godina, organizirao doček Sv. Nikole uz podjelu prigodnih poklona. U zgradi VG Goričanke okupilo se 200-tinjak ljudi sa djeocm, a dobro raspoloženi Sv. Nikola našao je vremena uz podjelu poklona, i za sliku sa svakim djetetom koje ga je došlo posjetiti. Uz prigodne recitacije i pjesme, za sve prisutne nastup su pripremili i folkloraši srednje skupine Kulturno umjetničkog društva Velika Mlaka.

„Već drugu godinu zaredom organiziramo doček Sv. Nikole kako bi iznenadili i razveselili naše najmlađe. Podijelilo se oko 160 poklon paketa, a svima nam se jako svidio i pripremljeni program KUD-a Velika Mlaka te im se ovim putem još jednom zahvaljujem. Naši zaposlenici su jako zadovoljni što imaju priliku dovesti svoju djecu na podjelu poklona i sliku sa Sv. Nikolom, a posebno su naravno sretna i sama djeca što nam je najbitnije. Upravo iz tog razloga se nadamo da ćemo ovakvu manifestaciju pretvoriti u jedan lijepi običaj koji će se obilježavati svake godine.“ - istaknuo je Dragan Perić, predsjednik Uprave VG Komunalca. 

Kako je sve ove subote izgledalo, pogledajte u galeriji: 
 

VG Komunalac d.o.o.
za obavljanje komunalnih usluga
Ulica kneza Ljudevita Posavskog 45
10410 Velika Gorica
 
Tel: 01 6566 820
Fax: 01 6566 830
 
VG Komunalac d.o.o. (u daljnjem tekstu VG Komunalac) poduzima sve napore kako bi osigurao da informacije i podaci sadržani na ovoj internet stranici budu ispravni. Međutim, VG Komunalac ne može prihvatiti nikakvu odgovornost ili jamstvo da su informacije i podaci koji se ovdje pružaju ažurni, točni i potpuni. To vrijedi i za sve ostale internet stranice vezane pomoću hiperveza. VG Komunalac ne preuzima odgovornost za sadržaj takvih internetskih stranica vezanih pomoću hiperveze. VG Komunalac zadržava pravo izmjene ili dopune informacija ili podataka koje pruža na ovoj stranici bez prethodne najave.