www.vgkomunalac.hr koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti

Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Slažem se

Zimsko ukrašavanje gradaVG Komunalac krenuo je sa zimskim i blagdanskim ukrašavanjem grada

 Grad će biti ukrašen kao i svake godine do sada, naravno sa nekim prioritetima. 

Postavljati će se 3 božićne jelke na Trg S. Radića, Trg kralja Tomislava i ispred Pučkog otvorenog učilišta. Ukrašavaju se stupovi javne rasvjete po cijelom „prstenu“ od ulaza u Goricu od strane Zagreba do izlaza prema Sisku. Po gradu će biti postavljene svijetleće kugle te nekoliko svijetlećih jelki.

 U parku dr. Franje Tuđmana biti će jaslice, a također se uređuje i brojno drveće po cijelome gradu, kružni tok, košarica, zgrade itd.

 Ove godine također će biti postavljen i adventski vijenac, ovoga puta ispred Muzeja Turopolja.

Radovi na uređenju i ukrašavanju grada, zasigurno će donjeti vedrinu u tmurno zimsko doba, a grad će u punom zimskom sjaju zasjati prvog dana prosinca.

 „Kao i svake godine do sada, dajemo sve od sebe kako bi uredili i ukrasili cijeli grad raznim ukrasima i osvijetljenjima da bi samo zimsko uređenje grada doveli do što veće razine, a samim time unjeli i dodatnu radost među Velikogoričane u ovo blagdansko doba. Naši djelatnici vrijedno rade posljednjih dana te 01. prosinca očekujemo da će Gorica zasjati u punom blagdanskom ozračju, a prvu adventsku svijeću palimo dva dana kasnije, odnosno 03. prosinca 2017.” - istaknuo je Dragan Perić, predsjednik Uprave VG Komunalca. 

VG Komunalac d.o.o.
za obavljanje komunalnih usluga
Ulica kneza Ljudevita Posavskog 45
10410 Velika Gorica
 
Tel: 01 6566 820
Fax: 01 6566 830
 
VG Komunalac d.o.o. (u daljnjem tekstu VG Komunalac) poduzima sve napore kako bi osigurao da informacije i podaci sadržani na ovoj internet stranici budu ispravni. Međutim, VG Komunalac ne može prihvatiti nikakvu odgovornost ili jamstvo da su informacije i podaci koji se ovdje pružaju ažurni, točni i potpuni. To vrijedi i za sve ostale internet stranice vezane pomoću hiperveza. VG Komunalac ne preuzima odgovornost za sadržaj takvih internetskih stranica vezanih pomoću hiperveze. VG Komunalac zadržava pravo izmjene ili dopune informacija ili podataka koje pruža na ovoj stranici bez prethodne najave.