www.vgkomunalac.hr koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti

Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Slažem se

Uređenje groblja povodom blagdana Svih svetih



Tijekom blagdana Svih svetih kod gradskog groblja trajat će privremena regulacija prometa



VG Komunalac, koji u Velikoj Gorici, općini Pokupsko i Kravarsko upravlja sa ukupno 13 groblja, počeo je sa uređenjem istih povodom blagdana Svih svetih. Pojačano uređenje staza, drveća i zelenih površina na grobljima u punom je jeku, a i sami građani u sve većem intenzitetu posjećuju grobove svojih najmilijih te ih čiste i uređuju.

Na dan Svih svetih kod gradskog groblja u Velikoj Gorici trajat će privremena regulacija prometa te ovim putem pozivamo na dodatan oprez i strpljenje u prometu. 

 

Također, podsjećamo da su u funkciji svi „svjećomati“ na grobljima na kojima se građani mogu sami poslužiti, isto kao i tražilica pokojnika na našoj službenoj web stranici gdje građani, ukoliko im je potrebno mogu bez problema naći posljednje počivalište dragih im osoba. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 FOTO: (Kronike VG, VG Komunalac)

VG Komunalac d.o.o.
za obavljanje komunalnih usluga
Ulica kneza Ljudevita Posavskog 45
10410 Velika Gorica
 
Tel: 01 6566 820
Fax: 01 6566 830
 
VG Komunalac d.o.o. (u daljnjem tekstu VG Komunalac) poduzima sve napore kako bi osigurao da informacije i podaci sadržani na ovoj internet stranici budu ispravni. Međutim, VG Komunalac ne može prihvatiti nikakvu odgovornost ili jamstvo da su informacije i podaci koji se ovdje pružaju ažurni, točni i potpuni. To vrijedi i za sve ostale internet stranice vezane pomoću hiperveza. VG Komunalac ne preuzima odgovornost za sadržaj takvih internetskih stranica vezanih pomoću hiperveze. VG Komunalac zadržava pravo izmjene ili dopune informacija ili podataka koje pruža na ovoj stranici bez prethodne najave.