www.vgkomunalac.hr koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti

Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Slažem se

Obnavljanje Svačićeve i Porinove ulice

 Do utorka, 12. rujna radovi će završiti te će sve biti uređeno i spremno.


Sljedeći tjedan bit će gotov dio Porinove ulice koji se rekonstruira od početka travnja. Za radove je, do sada, potrošeno oko dva milijuna i 120 tisuća kuna, a toliko će još trebati i za uređenje drugog dijela.

– Porinovu ulicu smo u zahvatu od 220 metara u potpunosti rekonstruirali. Izgrađen je oborinski kanal od 420 metara i stvorili su se uvjeti da se ovaj prvi dio ulice, do župnog dvora, odnosno od Kolareve do parkirališta ispred, u potpunosti uredi, a sada je pred nama druga faza – ispričao je gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić.

Prvi sloj asfalta je postavljen, a drugi će biti postavljen do utorka, 12. rujna kada će biti završeni svi radovi, postavljena signalizacija, uređena hortikultura.

 

 

 

Također, počelo je obnavljanje i Ulice kralja Petra Svačića gdje su radnici VG Komunalca ulicu već pofrezali te asfaltirali. Asfaltiranje same ulice počelo je 01.09., a završetak radova se očekuje već tjedan nakon toga.

 „Svjesni smo da je Svačićeva ulica u Velikoj Gorici jedna od prometnijih u gradu obzirom da spaja Zvonimirovu sa Ulicom Hrv. Bratske Zajednice pa smo krenuli u realizaciju ovoga projekta sa ciljem da ga što prije završimo. Radovi napreduju odlično te kroz otprilike tjedan dana nakon početka asfaltiranja očekujemo završetak svih radova i početak prometovanja kroz ulicu. Zadesila nas je kiša baš na dan početka asfaltiranja, ali radimo i po kiši kako bi radove što prije priveli kraju. Također, u blizini je i dječji vrtić što ovoj ulici daje još veći prioritet obzirom da roditelji svakodnevno dolaze po svoju djecu upravo Ulicom kralja Petra Svačića.“  - rekao je Dragan Perić, predsjednik Uprave VG Komunalca.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 FOTO: (Kronike VG, VG Komunalac)

VG Komunalac d.o.o.
za obavljanje komunalnih usluga
Ulica kneza Ljudevita Posavskog 45
10410 Velika Gorica
 
Tel: 01 6566 820
Fax: 01 6566 830
 
VG Komunalac d.o.o. (u daljnjem tekstu VG Komunalac) poduzima sve napore kako bi osigurao da informacije i podaci sadržani na ovoj internet stranici budu ispravni. Međutim, VG Komunalac ne može prihvatiti nikakvu odgovornost ili jamstvo da su informacije i podaci koji se ovdje pružaju ažurni, točni i potpuni. To vrijedi i za sve ostale internet stranice vezane pomoću hiperveza. VG Komunalac ne preuzima odgovornost za sadržaj takvih internetskih stranica vezanih pomoću hiperveze. VG Komunalac zadržava pravo izmjene ili dopune informacija ili podataka koje pruža na ovoj stranici bez prethodne najave.