www.vgkomunalac.hr koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti

Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Slažem se

Domaći i EKO proizvodi na gradskoj Zelenoj tržnici

 Na Velikogoričkoj tržnici već 3. godinu certificirani eko domaći proizvodi


Na Velikogoričkoj tržnici, koja je već treću godinu članica Udruge Hrvatskih tržnica, prodaju se samo certificirani domaći eko proizvodi.

Rajčica, paprika, grožde i ostalo voće i povrće nesumnjvo je najzdravija i najsigurnija hrana ako ju kupujemo na Velikogoričkoj zelenoj tržnici. Drage i nasmijane gospođe ili od milja 'kumice', dočekati će vas svaki dan sa novim svježim proizvodima sa Velikogoričkih polja. 

- "Dolazim ovdje svakoga dana sa svojim proizvodima koji dolaze na ove police direktno sa moga imanja gdje uzgajam povrće. Ponosna sam vlasnica službenog certifikata "Proizvodi hrvatskog seljaka", a smatram da bi ljudi takvim stvarima trebali pridavati više pozornosti jer inače nikada ne znate što kupujete i što jedete. Na zelenoj tržnici u Velikoj Gorici uvijek je bilo samo domaće i zdravo, a tako će, uvjerena sam, i ostati." - rekla nam je jedna od prodavačica. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VG Komunalac d.o.o.
za obavljanje komunalnih usluga
Ulica kneza Ljudevita Posavskog 45
10410 Velika Gorica
 
Tel: 01 6566 820
Fax: 01 6566 830
 
VG Komunalac d.o.o. (u daljnjem tekstu VG Komunalac) poduzima sve napore kako bi osigurao da informacije i podaci sadržani na ovoj internet stranici budu ispravni. Međutim, VG Komunalac ne može prihvatiti nikakvu odgovornost ili jamstvo da su informacije i podaci koji se ovdje pružaju ažurni, točni i potpuni. To vrijedi i za sve ostale internet stranice vezane pomoću hiperveza. VG Komunalac ne preuzima odgovornost za sadržaj takvih internetskih stranica vezanih pomoću hiperveze. VG Komunalac zadržava pravo izmjene ili dopune informacija ili podataka koje pruža na ovoj stranici bez prethodne najave.