www.vgkomunalac.hr koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti

Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Slažem se

 VG Komunalac dobitnik prestižnog certifikata bonitetne izvrsnosti

Tvrtka VG Komunalac, na čelu sa predsjednikom Uprave, Draganom Perićem, odlikovana je certifikatom bonitetne izvrsnosti za uspješno poslovanje. 

Ugledni portal CompanyWall Business, ocjenom A+ potvrdio je uspješnost u poslovanju najveće komunalne tvrtke u Velikoj Gorici. Takvom ocjenom VG Komunalac ne pokazuje nikakve znakove rizičnog poslovanja u budućnosti, a s takvim poduzećem ostale tvrtke mogu kvalitetno i uspješno surađivati, te će se uspješno poslovanje vjerojatno nastaviti i u budućnosti. 

Naime, bonitetna ocjena je nešto manja od one najbolje moguće (AAA), a razlog tome je, kako piše u službenom obrazloženju CompanyWall Business portala - zbog poslovanja firme u prošlosti, ili kada je riječ o mladoj tvrtki, no ona je sada pouzdan poslovni partner.

Također, VG Komunalac je uvršten i objavljen na popisu najboljih tvrtki na portalu CompanyWall Business, a na što su u VG Komunalcu izrazito ponosni.

„Ova visoka bonitetna ocjena koja dolazi od jednog uglednog portala kao što je CompanyWall Business ne pokazuje samo uspješno poslovanje VG Komunalca, već je i najbolji pokazatelj našeg svakodnevnog rada i napora koje ulažemo svi u ovoj firmi, od onog najniže rangiranog zaposlenika do onoga na samome vrhu. Rezultat je ovo koji pripisujemo svim našim radnicima i cijeloj Upravi. Ponosan sam na ovako nešto jer znam da smo do toga došli vlastitim trudom i zalaganjem svih ovih godina." - rekao je Dragan Perić, predsjednik Uprave VG Komunalca.

 "Osjećam veliku čast, ali i odgovornost nakon ovog priznanja jer nas čeka još puno posla i dobrih stvari koje moramo odraditi, a ovakav certifikat može nam biti samo dodatni motiv i 'gorivo' za dalje.“ – zaključio je Perić. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VG Komunalac d.o.o.
za obavljanje komunalnih usluga
Ulica kneza Ljudevita Posavskog 45
10410 Velika Gorica
 
Tel: 01 6566 820
Fax: 01 6566 830
 
VG Komunalac d.o.o. (u daljnjem tekstu VG Komunalac) poduzima sve napore kako bi osigurao da informacije i podaci sadržani na ovoj internet stranici budu ispravni. Međutim, VG Komunalac ne može prihvatiti nikakvu odgovornost ili jamstvo da su informacije i podaci koji se ovdje pružaju ažurni, točni i potpuni. To vrijedi i za sve ostale internet stranice vezane pomoću hiperveza. VG Komunalac ne preuzima odgovornost za sadržaj takvih internetskih stranica vezanih pomoću hiperveze. VG Komunalac zadržava pravo izmjene ili dopune informacija ili podataka koje pruža na ovoj stranici bez prethodne najave.