www.vgkomunalac.hr koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti

Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Slažem se

Završena Ulica Slavka Kolara

 Ulica Slavka Kolara završena je u potpunosti, te se njome već tjednima prometuje po novom asfaltu.

 

Ulica Slavka Kolara koja je bila predvodnik nove tehnologije asfaltiranja ulica, završena je u potpunosti, te se njome već tjednima prometuje po novom asfaltu.
Armaturna mreža koja se postavljala ispod asfalta kako bi povećala izdržljivost istog, za sada se čini kao odlična investicija, a kako će kolnik i sami asfalt izdržavati vremenske, prometne i ostale prilike, preostaje nam vidjeti. 

Kako izgleda novouređena Kolareva, možete vidjeti u galeriji:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VG Komunalac d.o.o.
za obavljanje komunalnih usluga
Ulica kneza Ljudevita Posavskog 45
10410 Velika Gorica
 
Tel: 01 6566 820
Fax: 01 6566 830
 
VG Komunalac d.o.o. (u daljnjem tekstu VG Komunalac) poduzima sve napore kako bi osigurao da informacije i podaci sadržani na ovoj internet stranici budu ispravni. Međutim, VG Komunalac ne može prihvatiti nikakvu odgovornost ili jamstvo da su informacije i podaci koji se ovdje pružaju ažurni, točni i potpuni. To vrijedi i za sve ostale internet stranice vezane pomoću hiperveza. VG Komunalac ne preuzima odgovornost za sadržaj takvih internetskih stranica vezanih pomoću hiperveze. VG Komunalac zadržava pravo izmjene ili dopune informacija ili podataka koje pruža na ovoj stranici bez prethodne najave.