www.vgkomunalac.hr koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti

Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Slažem se

Cvjetna poculica na ulazu u Veliku Goricu

Na križanju Zagrebačke i Fizirove ulice, ovih dana, vrijedni radnici VG Komunalca u suradnji sa udrugom "Turopoljska tradicija" uređuju veliku cvjetnu poculicu. 

 

Na križanju Zagrebačke i Fizirove ulice, ovih dana vrijedni radnici VG Komunalca u suradnji sa udrugom Turopoljska tradicija uređuju veliku cvjetnu poculicu. Poculica koja će krasiti ulaz u Veliku Goricu, trebala bi biti gotova do kraja tjedna.

„Na ideju izrade cvjetne poculice došli smo s ciljem podizanja kulturne svijesti i baštine Turopolja, a tim više što ovakvi projekti još više uljepšavaju našu Veliku Goricu. Surađujemo sa svim udrugama kojima je u cilju bolji, ljepši i ugodniji život u Velikoj Gorici, a ovo je najbolji primjer toga. – istaknuo je Dragan Perić, predsjednik uprave VG Komunalca. 

Sama poculica je pri kraju sa radovima, cvijeće je posađeno, a iz udruge „Turopoljska tradicija“ rade na uređenju čipke koja će opasati cijelu poculicu i dati joj završni detalj, ali i autentičnost.

 

 

 

 

 

 

 

VG Komunalac d.o.o.
za obavljanje komunalnih usluga
Ulica kneza Ljudevita Posavskog 45
10410 Velika Gorica
 
Tel: 01 6566 820
Fax: 01 6566 830
 
VG Komunalac d.o.o. (u daljnjem tekstu VG Komunalac) poduzima sve napore kako bi osigurao da informacije i podaci sadržani na ovoj internet stranici budu ispravni. Međutim, VG Komunalac ne može prihvatiti nikakvu odgovornost ili jamstvo da su informacije i podaci koji se ovdje pružaju ažurni, točni i potpuni. To vrijedi i za sve ostale internet stranice vezane pomoću hiperveza. VG Komunalac ne preuzima odgovornost za sadržaj takvih internetskih stranica vezanih pomoću hiperveze. VG Komunalac zadržava pravo izmjene ili dopune informacija ili podataka koje pruža na ovoj stranici bez prethodne najave.