www.vgkomunalac.hr koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti

Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Slažem se

Raspored sprovoda i ispraćaja

 

Tražilica pokojnika

 

 

Produžite mjesečnu parkirnu kartu elektroničkim putem

Platite parkiranje koristeći ParkWallet

Livade i parkovi u Velikoj Gorici procvjetali

Radnici VG Komunalca nadosadili su cvijeće na gredicama po gradu.

Maćuhice i tulipani krasit će gredice do svibnja, a tada će posaditi ljetnice. Cvijeće će se saditi preko puta Crkve sv.Petra i Pavla, a zamijeniti će se i betonske žardinjere na Trgu kralja Tomislava. Stavit će se 17 velikih ukrasnih posuda s biljem. Sadnja i uređenje grada trajat će sve do Uskršnjih blagdana, a zamjenska sadnja sezonskog cvijeća vršit će se početkom svibnja.

 

 

 

Uređenje zelenih površina u Velikoj Gorici se nastavlja. Uskoro će se saditi drvoredi. – Prvo što bi išli saditi to su lipe u Željezničkoj ulici. Ukrasit će se zeleni otoci između pješačkih staza i kolnika. Osim toga, sadio bi se i javor u Kolarevoj gdje se sada nalaze gredice ruža koje će se pomaknuti – ispričao je Dragan Perić, direktor VG Komunalca.

 

 

 

Izvorni članak: kronikevg.com

 

VG Komunalac d.o.o.
za obavljanje komunalnih usluga
Ulica kneza Ljudevita Posavskog 45
10410 Velika Gorica
 
Tel: 01 6566 820
Fax: 01 6566 830
 
VG Komunalac d.o.o. (u daljnjem tekstu VG Komunalac) poduzima sve napore kako bi osigurao da informacije i podaci sadržani na ovoj internet stranici budu ispravni. Međutim, VG Komunalac ne može prihvatiti nikakvu odgovornost ili jamstvo da su informacije i podaci koji se ovdje pružaju ažurni, točni i potpuni. To vrijedi i za sve ostale internet stranice vezane pomoću hiperveza. VG Komunalac ne preuzima odgovornost za sadržaj takvih internetskih stranica vezanih pomoću hiperveze. VG Komunalac zadržava pravo izmjene ili dopune informacija ili podataka koje pruža na ovoj stranici bez prethodne najave.