www.vgkomunalac.hr koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti

Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Slažem se

Raspored sprovoda i ispraćaja

 

Tražilica pokojnika

 

 

Produžite mjesečnu parkirnu kartu elektroničkim putem

Platite parkiranje koristeći ParkWallet

Gradnja Oproštajne građevine u Kušancu

 

Oproštajna građevina u Kušancu gradit će se u dvije faze, a sljedeće godine trebala bi biti gotova. – Prva faza uključuje armiračko-betonsko, konstruktivni dio objekta s pokrovom i zatvaranja sa stolarijom – objasnio je predsjednik Uprave VG Komunalca Dragan Perić.

 Gradska groblja na kojima nema uređenih trgovina za kupnju svijeća dobila su svjećomat. Postavljeni su na grobljima u Ščitarjevu, Novom Čiču, Kušancu i Vukovini, a svaki od njih vrijedan je 20 tisuća kuna.

 – Svjećomati su postavljeni na nekoliko lokacija. Vrlo su korisni jer su uredni i na samom licu mjesta se za deset kuna mogu kupiti lampaši koji će se staviti na grobno mjesto – rekao je gradonačelnik Barišić.

Još jedan od noviteta je i aplikacija pomoću koje na internetu možete identificirati grobno mjesto, ali i naručiti uređenje groba.

– Od noviteta na našim grobljima je tražilica pokojnika na groblju Velika Gorica. Preko interneta možete naručiti i samo uređenje groba – dodao je Dragan Perić.

 

 

 

Izvorni članak: kronikevg.com,  cityportal.hr

VG Komunalac d.o.o.
za obavljanje komunalnih usluga
Ulica kneza Ljudevita Posavskog 45
10410 Velika Gorica
 
Tel: 01 6566 820
Fax: 01 6566 830
 
VG Komunalac d.o.o. (u daljnjem tekstu VG Komunalac) poduzima sve napore kako bi osigurao da informacije i podaci sadržani na ovoj internet stranici budu ispravni. Međutim, VG Komunalac ne može prihvatiti nikakvu odgovornost ili jamstvo da su informacije i podaci koji se ovdje pružaju ažurni, točni i potpuni. To vrijedi i za sve ostale internet stranice vezane pomoću hiperveza. VG Komunalac ne preuzima odgovornost za sadržaj takvih internetskih stranica vezanih pomoću hiperveze. VG Komunalac zadržava pravo izmjene ili dopune informacija ili podataka koje pruža na ovoj stranici bez prethodne najave.