www.vgkomunalac.hr koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti

Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Slažem se

Raspored sprovoda i ispraćaja

 

Tražilica pokojnika

 

 

Produžite mjesečnu parkirnu kartu elektroničkim putem

Platite parkiranje koristeći ParkWallet

Gradonačelnik Barišić sa suradnicima obišao gradska gradilišta

Gradonačelnik Dražen Barišić sa suradnicima je danas obišao gradilište na Zadarskoj ulici gdje je u tijeku asfaltiranje, gradilište u Ulici Stjepana Tomaševića gdje Gradsko stambeno gospodarstvo obnavlja zgradu iz 1972. godine te parkiralište iza Robne kuće.

"Zadarska ulica nakon 40 godina, koliko je staro naselje Podbrežnica, dobit će novi, potpuno uređeni kolnik. Ta ulica je žila kucavica ovog naselja i time ćemo omogućiti našim sugrađanima siguran i ljepši prolazak po njoj", rekao je gradonačelnik Barišić i dodao kako uređenje Podberžnice neće stati na ovome. Naime, Grad u tom naselju, za njegovih 1.900 stanovnika, planira napraviti nove urbane vrtove te izgraditi kombinirano igralište.

Glavna ulica u Podbrežnici gdje je, uostalom, i stajalište školskog autobusa te vrtić, za dva tjedna, koliko će radovi trajati, dobit će novi asfalt. Radovi na oko 450 metara prometnice vrijedni su 650 tisuća kuna.

 

 

"Nas uvijek veseli kad se uređuju ulice, dječja igrališta i postavljaju klupe jer je to na korist naših susjeda i prijatelja u gradskoj četvrti. Podbrežnica je najveći kvart u našoj gradskoj četvrti i do prije oko pet godina bilo je zanemarivano", istaknuo je Ivica Kolarec, predsjednik Gradske četvrti Miljenko Granić.

 

 

 

 

 

Radovi na parkiralištu u centru grada već su pri kraju. Za obnovu prostora sa 70 parkirnih mjesta Grad je izdvojio 340 tisuća kuna, a prostor oko parkirališta još će se po nečemu promijeniti. "Napravit ćemo novo, komotnije i sigurnije parkiralište, a ono će biti otvoreno u ponedjeljak. Osim toga, uredit ćemo ovaj prostor i označiti prigodnim spomen-obilježjem da je ovdje nekad bilo nogometno igralište. Pozivamo zato i grafitere ili bilo koga drugog u našem gradu tko je zainteresiran da se izrazi i uljepša leđa ovih garaža da nam se javi. Grad će sve organizirati i financirati. Tako ćemo imati i bolju atmosferu na parkiralištu", rekao je gradonačelnik Dražen Barišić.

 

 

Izvorni članak: cityportal.hr

VG Komunalac d.o.o.
za obavljanje komunalnih usluga
Ulica kneza Ljudevita Posavskog 45
10410 Velika Gorica
 
Tel: 01 6566 820
Fax: 01 6566 830
 
VG Komunalac d.o.o. (u daljnjem tekstu VG Komunalac) poduzima sve napore kako bi osigurao da informacije i podaci sadržani na ovoj internet stranici budu ispravni. Međutim, VG Komunalac ne može prihvatiti nikakvu odgovornost ili jamstvo da su informacije i podaci koji se ovdje pružaju ažurni, točni i potpuni. To vrijedi i za sve ostale internet stranice vezane pomoću hiperveza. VG Komunalac ne preuzima odgovornost za sadržaj takvih internetskih stranica vezanih pomoću hiperveze. VG Komunalac zadržava pravo izmjene ili dopune informacija ili podataka koje pruža na ovoj stranici bez prethodne najave.